معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: داروهای کرونایی سهمیه‌بندی است/ انسولین در داروخانه‌های بوشهر موجود است

23 امرداد 1399
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای تأمین داروهای کرونایی در استان بوشهر مانند سایر نقاط کشور محدودیت داریم.

دکتر یحیی رضایی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار وبدا بوشهر اظهار داشت: داروهای کرونایی سهمیه‌بندی است و بر اساس سهمیه به استان‌ها داده می‌شود.
وی تصریح کرد: تولید داخلی داروهای کرونایی شروع‌شده است و امیدواریم به زودی محدودیت‌ها برداشته شود.
دکتر رضایی در خصوص قلم انسولین برای بیماران دیابتی بیان کرد: قلم انسولین‌های نوع ایرانی در همه داروخانه‌ها به‌اندازه کافی وجود دارد و وضعیت موجودی قلم‌های انسولین وارداتی نیز از دو هفته پیش وضعیت بهتری پیداکرده است.
وی تصریح کرد: مشکل نبود برخی دارو‌ها در داروخانه‌ها، در سراسر کشور است ولی سعی می‌شود که همه داروها تأمین شود و مشکلی برای تأمین دارو وجود نداشته باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در اکثر مواردی که یک دارو با برند خاص وجود ندارد، داروی مشابه آن ساخته شده توسط کارخانه‌های دیگر موجود است.

انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان