متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: برای رفتن به ساحل رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است

28 امرداد 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای رفتن به ساحل رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است.

دکتر بتول امیری افزود: در استان بوشهر، گرما و تابستان برای مردم با آب و شنا همراه بوده اما مساله بسیار مهم در ایام کرونا این است که چگونه می‌توان به همراه رفتن به ساحل، سلامت خود و خانواده‌مان را حفظ کنیم.
 وی با اشاره به اینکه کرونا تا مدت‌ها با ما بوده و برای حفظ سلامت روان نیاز به تفریح نیز هست تصریح کرد: پرداختن به تفریح در زمان همه گیری کرونا باید آگاهانه صورت گیرد بنابراین در قدم اول باید خطر ابتلا به کووید ۱۹ را در رفتن به ساحل ارزیابی کرده و بر اساس ارزیابی کامل خود و رعایت نکات لازم اقدام کنیم.
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: رفتن به ساحل جز فعالیت‌های با خطر متوسط یا کمتر از متوسط از نظر ابتلا به کرونا است اما ضمن دانستن این مطلب باید به چند نکته دیگر نیز توجه شود.
دکتر امیری اظهار داشت: نخست اینکه سطح انتشار ویروس در جامعه خود را بدانیم و اگر شهر در وضعیت قرمز است از رفتن به سواحل درون شهری اجتناب کنیم.
وی تاکید کرد: در گام دوم باید با توجه به تراکم و ازدحام ساحل تصمیم بگیریم و اینکه آیا ساحل پذیرای افراد از خارج از شهر نیز بوده و اینکه آیا شهر مسافرانی که به ساحل شهرمان آمده‌اند از نظر وضعیت همه‌گیری کرونا در آن‌ها بدتر یا بهتر است.
دکتر امیری گفت: گام سوم اینکه بدانیم وضعیت ایمنی خود و اعضای خانواده‌ چگونه بوده و آیا فردی با اضافه وزن، مسن یا با بیماری زمینه‌ای در خانه داریم و چهارم اینکه در دو هفته آینده چه برنامه‌هایی داریم که خطر رفتن به ساحل در تصمیم برای انجام آن فعالیت اثر می‌گذارد.
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: پس اگر می‌خواهیم به ساحل برویم باید برای کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ چند کار انجام داده و به کاهش انتشار ویروس کمک کنیم.
وی توصیه کرد: اگر امکان گزینش وجود دارد سعی کنیم سواحلی را انتخاب کنیم که خلوت‌تر و کمتر گردش‌پذیر هستند، همچنین
 زمانی را انتخاب کنیم که سطح ابتلا در جامعه کمتر بوده و شهر در وضعیت قرمز نیست.
دکتر امیری گفت: سعی کنیم به ساحلی برویم که خلوت‌تر بوده و شانس تماس نزدیک با افراد ( حداقل فاصله‌ی دو متری) در آن کمتر باشد.
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: لازم است چند نکته راهبردی را در رفتن به ساحل رعایت کرده و از بقیه افراد غیر از اعضای خانواده حداقل فاصله دو متری را حفظ کنیم، همچنین آب و غذای خود را با بقیه به اشتراک نگذاریم.
 وی ادامه داد: لوازم مورد نیاز و اسباب بازی‌های خود را با خود ببریم و در موقعی که در آب نیستیم ماسک بزنیم.

انتهای پیام/ م.ف1024
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.