فرماندار دیلم: زیرساخت‌های بهداشت و درمان دیلم در حال تکمیل است

31 شهريور 1399
فرماندار دیلم گفت: زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در حال تکمیل است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، احمد دشتی در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: در بیمارستان دیلم بخش‌هایی در حال احداث و پایان کار است که عمده آنها خیر ساز بوده و نیاز به تجهیز دارند.
وی ضمن تقدیر از نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای تکمیل زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بیان کرد: مردم و مسئولین شهرستان دیلم با اعتمادی که نسبت به مدیریت دانشگاه علوم پزشکی دارند، جهت رفع تمامی مشکلات موجود در حوزه سلامت نیز خوش‌بین هستند.
دشتی با بیان اینکه از جانب مردم شریف دیلم از تلاش‌های بی‌شائبه و فداکارانه تیم مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و همچنین کادر حوزه سلامت در راستای مقابله با ویروس کرونا تشکر می‌کنیم افزود: کمبود آمبولانس، تسریع در رونده بهره‌برداری از بخش رادیولوژی (سی‌تی‌اسکن) و ساماندهی برخی از نیروهای بخش درمان مشکلات موجود در حوزه بهداشت و درمان دیلم است.
مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه، معاون درمان دانشگاه، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم نیز در نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با فرماندار دیلم حضور داشتند.

انتهای پیام/م.ب-۳۰۶۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان