رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان خبر داد: خیرین سلامت تنگستان، سلامتی را به قلب یک کودک چهارساله هدیه کردند

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با پیگیری‌های این شبکه و با همکاری و جلب مشارکت خیرین سلامت در تنگستان، در عملی خداپسندانه، هزینه عمل یک کودک با مشکل قلبی تأمین و سلامتی به این کودک هدیه شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، مهندس عادل مقدس اظهار داشت: در حال حاضر با تعویض دریچه قلب این کودک چهارساله، خوشبختانه طبق نظر پزشکان متخصص، مشکل خاصی از لحاظ سلامتی برای این کودک وجود ندارد.
مهندس مقدس بیان داشت: هم‌اکنون با پایش ها و بررسی‌های مستمر در حال شناسایی کودکان نیازمندی هستیم که به انواع مختلف نیاز به کمک خیرین سلامت دارند و امیدواریم با همکاری مستمر خیرین سلامت، بتوانیم باری را از دوش خانواده‌ها برداریم و شاهد سلامت و تندرستی کودکان شهرستان باشیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان تصریح کرد: کمک‌های خیرین سلامت تنها در بحث درمان خلاصه نمی‌شود، بلکه ما در مسائلی همچون تغذیه کودکان و ... نیز در صورت لزوم وارد می‌شویم.
مقام مسئول بهداشت و درمان در تنگستان خاطرنشان کرد: در شاکله بهداشت و درمان، خیرین سلامت به عنوان منجیان و سفیران سلامت شناخته می‌شوند لذا با آغوش باز در انتظار خیرینی هستیم که توانایی کمک به کودکانی را دارند که به دلیل مشکلات مالی مجبورند مشقت و رنج حاصل از بیماری را تحمل کنند.

انتهای پیام/ ن.ا 3010
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان