استاندار بوشهر امکان پذیرایی از مسافران در این استان وجود ندارد

استاندار بوشهر در نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا اظهار کرد: بی توجهی و عادی انگاری نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ورود بیش از حد مسافران به استان باعث تغییر رنگ آبی شهر بوشهر به زرد شده است.

استاندار بوشهر در نشست ستاد استانی مبارزه  با کرونا اظهار کرد:  بی توجهی و عادی انگاری نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ورود بیش از حد مسافران به استان باعث تغییر  رنگ آبی شهر بوشهر به زرد شده است.

عبدالکریم گراوند گفت:  طبق رنگ بندی جدید سامانه ماسک که متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، در زمان حاضر ۲ شهرستان استان از جمله شهرستان بوشهر و تنگستان زرد و هشت شهرستان دیگر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

وی شرح داد: فرمانداران و شهرداران  چادر زدن و ارائه هرگونه خدمات در سواحل به مسافران راممنوع اعلام کنند و با شهردارانی که در این خصوص کم کاری کنند برخورد می‌شود.
استاندار بوشهر در خصوص اعلام محدودیت ها اظهار داشت: تمام محدودیت‌های مربوط به مناطق زرد از جمله محدود شدن ورودی ها و منع تردد شبانه نیز در شهرهای زرد استان  به روال قبل باز می گردند.
گراوند در خصوص شرایط بوجود آمده، بیان کرد: در این شرایط و در راستای حفظ سلامت مردم موافق برگزاری هیچ تجمعی نیستیم و همه ملزم به رعایت قانون در این خصوص می باشند.
استاندار بوشهر در موردتعطیلی‌های اخیر خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا همه سواحل استان بسته و مدرسه‌ها تعطیل هستند و امکان پذیرایی از مسافران در این استان وجود ندارد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان