مسئول واحد بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: تست تشخیص بیماری کرونا از کلیه ملوانان در شهرستان دیلم گرفته می‌شود

کارشناس مسئول واحد بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: پیرو مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، از تمامی ملوانان پس از بازگشت از سفر به شهرستان دیلم نمونه‌گیری تشخیص کرونا صورت می‌گیرد.

مرتضی متانت در مصاحبه‌ای با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار داشت: همکاران شبکه بهداشت و درمان به صورت ۲۴ ساعته در قرنطینه مرزی شهرستان دیلم موضوع نمونه‌گیری از ملوانان را پوشش می‌دهند.
کارشناس مسئول واحد بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم افزود: ضمن اشاره به اینکه تا این لحظه از ملوانان تعداد ۵ لنج سفاری نمونه‌گیری انجام‌شده است عنوان کرد: افرادی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت می‌شود پس آموزش‌های لازم به مدت ۱۴ روز در قرنطینه خواهند شد.
انتهای پیام/م.ب-۳۰۶۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان