دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر: ۸۰ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند/ تعداد کل بیماران مبتلا در استان بوشهر از مرز ۲۰ هزار مورد گذشت

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۸۰ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

دکتر سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا در بوشهر اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند.
وی گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در استان بوشهر با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۸ مورد مثبت قطعی بوده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: متأسفانه امروز یک مورد مشکوک فوتی ناشی از ابتلا به کرونا، خانمی با ۴۶ سال سن و دارای بیماری زمینه‌ای دیابت در استان بوشهر به ثبت رسید.
دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر بابیان اینکه هم‌اکنون ۱۵ مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این تعداد در حال حاضر ۶ مورد از آن‌ها با کمک دستگاه تنفس می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: کل موارد مثبت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر تاکنون ۲۰ هزار و ۸۱ بوده است.
دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: متأسفانه مجموع جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر تا ۷ اسفندماه ۸۸۴ مورد بوده است که از این تعداد ۸۶۵ نفر مورد مثبت قطعی و ۱۹ نفر مورد مشکوک بوده‌اند.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان