رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۵ مصدوم در زلزله استان بوشهر گزارش شده است/تیم های ارزیاب و واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی به منطقه اعزام شدند/گزارش تصویری

29 فروردين 1400
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به دنبال زلزله امروز در شهرستان گناوه تاکنون ۵ نفر مصدوم گزارش شده است.

دکتر عبدالرحیم دادجو اظهار داشت: تیم های ارزیاب و واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به منطقه زلزله زده اعزام شده‌اند.
وی تصریح‌کرد: بالگرد اورژانس، اتوبوس آمبولانس و  آمبولانس‌های ۱۱۵ اورژانس استان بوشهر در منطقه حضور یافته‌اند.
وی بیان کرد : تاکنون چهار مصدوم در شهرستان گناوه و یک مصدوم در شهرستان دیلم گزارش شده که حال عمومی همه آنها خوب می باشد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: تیم های ارزیاب بهداشتی دانشگاه نیز جهت بررسی وضعیت آب در منطقه حضور دارند.
دکتر دادجو در خصوص شایعات در فضای مجازی مبنی بر تخریب بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه خاطرنشان کرد: بیمارستان امیرالمومنین گناوه بسیار مقاوم است و در حال خدمت رسانی به مردم و مصدومین است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت:تا ساعت ۱۳ و ۳۱ دقیقه امروز ۱۵پس لرزه اتفاق افتاده است.
انتهای پیام/م.غ1023
اخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید