سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: در راستای تحقق پیام هفته سلامت، از حق سلامت مردم صیانت می‌کنیم

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در یکسال اخیر با وجود تلاش و همکاری بی وقفه دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با سلامت جامعه به منظور ارتقا شاخص‌های بهداشتی و درمانی، همه گیری کووید-۱۹ ، دستاوردهای بهداشتی و درمانی را تحت تاثیرات منفی خود قرار داده است.

عصمت حیدری افزود: بنابراین در اغلب شهرهای کشور، افراد بیشتری به سمت بیکاری، فقر و نبود امنیت روانی لازم سوق داده شدند که شهرستان گناوه نیز با توجه به موقعیت تجاری خاص خود از این قاعده مستثنی نبوده است.
وی بیان کرد: به همین دلایل و به منظور هشداری برای پیشگیری از تقویت و گسترش بیشتر نابرابری‌های اجتماعی و بهداشتی و در راستای تحقق شعار روز جهانی بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شعار هفته سلامت امسال (یکم لغایت هفتم اردیبهشت ۱۴۰۰) را «ساخت جهانی عادلانه‌تر و سالم‌تر برای همه» اعلام کرد.
 سرپرست شبکه بهداشت ودرمان گناوه اظهار داشت: هفته سلامت فرصت مناسبی است تا  با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم سلامتی و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تاکید شود.
 حیدری افزود: در این هفته لازم است توانمندی‌ها ودستاوردهای موجود، برای پاسخگویی منطقی و شایسته به مردم بازنگری شوند.
 وی ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاش‌های ارزنده همه دست اندرکاران حوزه سلامت کشور، اهمیت نقش حوزه سلامت در بالندگی و توسعه شهرستان گناوه را یادآوری کرد.
حیدری با توجه به وضعیت قرمز کرونایی شهرستان گناوه بیان داشت: در راستای تحقق پیام اصلی هفته سلامت، همه ملزم به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستیم و در عمل به این مهم، شبکه بهداشت و درمان به عنوان متولی اصلی سلامت شهرستان، بدون هیچ مماشات و اغماضی، از حق سلامت مردم در ابعاد مختلف صیانت می‌کند.

انتهای پیام/ کد خبرنگار :۳۰۸۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید