فرماندار دیلم: سالن مسجد نور دیلم محل واکسیناسیون همگانی گروه‌های هدف تعیین شد

فرماندار دیلم گفت: سالن برگزاری مراسم‌های مذهبی مسجد نور شهر به عنوان گزینه اصلی و نهایی محل واکسیناسیون همگانی گروه‌های هدف، ادامه فازهای سوم و چهارم و سالمندان باقیمانده انتخاب و تعیین شد.

احمد دشتی در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار داشت: طبق هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده در جلسات اخیر ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان، ۴ گزینه پیشنهادی خوابگاه ورزشکاران، ورزشگاه شهید بهشتی، سالن جدید احداث ورزشی بانوان، سالن ورزشی شهدای دانش‌آموزی و مراسم‌های مذهبی مسجد نور دیلم برای گزینه نهایی واکسیناسیون کرونا مورد بازدید کارشناسی قرار گرفت.
فرماندار دیلم بیان کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم به زودی تمهیدات پزشکی و درمانی لازم جهت استقرار واحد واکسیناسیون آن شبکه در محل سالن مسجد نور را انجام می‌دهد.
رئیس ستاد مقابله با کرونا دیلم گفت: هماهنگی و اعلام موافقت با اعضای هیئت‌مدیره و بانی بزرگوار موسسه خیریه ولیعصر (ع) صورت گرفته است.
وی افزود: از اعضای هیئت‌مدیره موسسه خیریه ولیعصر (عج) و بانی و موسسه و نماینده تام اختیار آن در همکاری با ستاد مدیریت بیماری کرونا و شبکه بهداشت و درمان صمیمانه تقدیر می‌شود.
دشتی گفت: موافقت این خیریه جهت اجرای طرح واکسیناسیون شهروندان در کارنامه اعمال خیرخواهانه این موسسه ثبت تاریخی خواهد شد.
وی یادآور شد: ادامه طرح واکسیناسیون سالمندان و گروه‌های دوم و سوم و چهارم به زودی شروع خواهد شد.
فرماندار دیلم یادآور شد: شهروندان گرامی همچنان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خودداری از حضور در تجمع‌های غیرضروری، کادر درمان و حوزه سلامت شهرستان را در کنترل و مهار بهتر ویروس کرونا یاری نمایند.
انتهای پیام/م.ب ۳۰۶۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید