معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کنگان: اتاق بهداشت در مدارس شهرستان کنگان افتتاح شد

10 شهريور 1400
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: اتاق بهداشت در مدارس شهرستان کنگان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، فاطمه آهوخوش در این آیین اظهار داشت: وجود اتاق بهداشت در مدارس به ویژه در مدارس ابتدایی و حضور مراقب سلامت برای ارائه خدمات بهداشتی، غربالگری و معاینات اولیه، از موارد ضروری مدارس است.
وی خاطرنشان کرد: شیوع ویروس کرونا فرصتی ایجاد کرد تا توجه همگان به بهداشت عمومی جدی‌تر شود به طوری که امروز شاهد ارتقای سطح میزان سواد سلامتی خانواده‌ها و مردم هستیم؛ زیرا رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، مهم‌ترین راه برای مبارزه با کرونا ویروس بوده است.
آهوخوش بیان داشت: در این شرایط علاوه بر آموزش سواد سلامت می‌توان به اصلاح زیرساخت‌ها و تجهیز اتاق بهداشت مدارس برای آمادگی دوران پساکرونا پرداخت که در همین راستا شاهد افتتاح اتاق بهداشت در مدارس شهرستان کنگان هستیم و با به‌روز شدن و تجهیز اتاق‌های بهداشت، آمادگی لازم برای بعد از کرونا هم به وجود می‌آید.
در این مراسم که معاون بهداشتی و رئیس آموزش و پرورش و مسئولین آموزش و پرورش و مدیر و معاون و مراقب سلامت مدرسه حضور داشتند، ۲ اتاق بهداشت در مدارس شهرستان کنگان به صورت نمادین افتتاح شد و مقرر شد ۲۰ اتاق دیگر نیز در سطح مدارس شهرستان تجهیز و افتتاح گردد.

انتهای پیام/ م. س ۳۰۷۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید