معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: ۶۱ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال شهرستان دیلم هر دو نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: ۶۱ درصد از کل جمعیت بالای ۱۸ سال شهرستان دیلم هر دو نوبت واکسن خود را دریافت کرده‌اند.

انتقام عزیززاده در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم عنوان کرد: گروه سنی بالای ۱۸ سال شهرستان دیلم، ۸۳ درصد نوبت اول واکسن خود را دریافت کرده‌اند.
عزیزاده گفت: در گروه سنی سالمندان ۹۲ درصد نوبت اول و ۸۶ درصد هر دو نوبت، در گروه سنی میان‌سالان ۸۲ درصد نوبت اول و ۶۲ درصد هر دو نوبت و در گروه سنی جوانان ۶۸ درصد نوبت اول و ۳۷ درصد هر دو نوبت واکسن کرونا خود را دریافت کرده‌اند.
وی اظهار داشت: درصد واکسیناسیون دانش آموزان متوسطه اول و دوم برای نوبت اول واکسن ۷۱ درصد و برای هر دو نوبت ۲۰ درصد است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اضافه کرد: هرچقدر درصد واکسیناسیون کامل کرونا (هر دو نوبت) در جمعیت بیشتر باشد در صورت رویداد پیک ششم، از نظر ابتلا و بستری و مرگ شرایط بهتری را تجربه خواهیم کرد.
وی یادآور شد: افرادی که تاکنون جهت دریافت نوبت اول و دوم واکسن خود اقدام نکرده‌اند، در اسرع وقت جهت تزریق واکسن به مراکز تزریق واکسن در شهرستان مراجعه نمایند.
 انتقام عزیززاده تصریح کرد: در صورت رویداد پیک ششم افرادی که مبتلا نشده‌اند و واکسن دریافت نکرده‌اند و یا یک نوبت واکسن دریافت کرده‌اند بیشتر از دیگران تحت تأثیر بیماری و عوارض آن قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/ م.ب ۳۰۶۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید