توسط خیرین حوزه سلامت شهر نخل تقی؛ هزینه 6 میلیارد ریالی خرید تجهیزات آزمایشگاهی عسلویه تأمین می‌شود

21 دی 1400
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از تأمین هزینه 6 میلیارد ریالی خرید تجهیزات آزمایشگاهی توسط خیرین حوزه سلامت شهر نخل تقی خبر داد.

جاسم زارعی در نشست با خیرین سلامت شهر نخل تقی و رئیس امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: خیرین شهر نخل تقی همیشه در کنار حوزه سلامت بوده و هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع خیرین سلامت گفت: گواه همراه بودن خیرین حوزه سلامت شهرستان عسلویه، اهدای زمین قدیمی و فعلی مرکز خدمات جامع سلامت شهری و خانه بهداشت قدیمی شهر نخل تقی و همچنین مشارکت در ساخت و تجهیز آن‌ها از گذشته تاکنون بوده است.
زارعی از قول مساعدت خیرین شهر نخل تقی در تأمین هزینه 6 میلیارد ریالی خرید تجهیزات آزمایشگاهی خبر داد و اضافه کرد: با تجهیز آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهر نخل نقی هزینه‌های پرداختی از جیب مردم نسبت به بخش خصوصی و نیمه‌خصوصی بسیار کمتر خواهد بود.
وی اذعان داشت: در حال حاضر 79 درصد از شهروندان بالای 12 سال نخل تقی یک نوبت و 61 درصد هر دو نوبت واکسن کووید 19 را تزریق کرده‌اند که انتظار می‌رود تمام شهروندان نسبت به تزریق نوبت اول، دوم و سوم (یادآور) واکسن کرونا اقدام و تا رسیدن به ایمنی کامل در جامعه، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه با اشاره به شیوع سویه اُمیکرون در کشور تأکید کرد: اهمیت تزریق واکسن در پیشگیری از ابتلا به کووید 19 اثبات شده است و انتظار می‌رود ائمه جمعه، مسئولین، خیرین و معتمدین، شهروندان نسبت به تزریق واکسن ترغیب کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، نشست هماهنگی رئیس شبکه بهداشت و درمان و مسئول امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با رئیس و اعضای شورای اسلامی، اعضای شورای حل اختلاف، نماینده شهرداری و خیرین شهر نخل تقی در دفتر شورای اسلامی شهر نخل تقی برگزار شد.

انتهای پیام/ م.ک 3090

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید