در راستای اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق؛ 155 تن کالای قاچاق آرایشی، بهداشتی و خوراکی غیرمجاز در بوشهر منهدم شد

کارشناس مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق بیش از 155 تن از انواع کالاهای قاچاق پس از انجام مراحل قانونی منهدم شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر حمیدرضا مظفری اظهار داشت: قاچاق کالاهای سلامت‌محور علاوه بر ضررهای مالی، مادی و همچنین هدر نمودن فرصت‌های تولید و اشتغال، سلامت مردم را نیز تهدید می‌نماید.
وی تصریح کرد: قاچاق کالاهای سلامت‌محور منجر به مخاطرات جانی می‌شود ازاین‌رو مسئولیت خطیری برای جلوگیری از قاچاق این گروه کالاها بر عهده مسئولین و ذینفعان مربوطه نهاده شده است.
 دکتر مظفری اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق و مبارزه با خرید، فروش و مصرف کالاهای غیربهداشتی در استان بوشهر، میزان بیش از 155 تن از کالاهای مذکور پس از انجام مراحل قانونی مربوطه منهدم شد.
وی افزود: این کالاها شامل 155 تن انواع محصولات آرایشی و بهداشتی، انواع مواد خوراکی مانند برنج، انواع نوشیدنی‌ها، پودرهای نیروزا، داروهای جنسی و سیگار بود.
دکتر مظفری اظهار داشت: این کالاها با حضور نمایندگان کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر که شامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، استانداری، نماینده دادستانی، تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی و نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، در محل انبار اداره اموال تملیکی در منطقه ویژه اقتصادی شهر بوشهر و محل پسماندهای شهر اهرم منهدم شد.
انتهای پیام/ غ.ه  2070

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید