رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر: آموزش سلامت باید فلسفه بلندمدت بسیج جامعه پزشکی باشد

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: سلامت موضوعی مستمر است و فلسفه بلندمدت بسیج جامعه پزشکی باید با رویکرد آموزش باشد.

دکتر مرادعلی فولادوند در نشست با مسئولان دشتستان گفت: برای ارتقای سلامت و آگاهی مردم، باید نگاه و فرهنگ جامعه به مقوله سلامت تغییر کند و این تغییر قطعاً در یک‌زمان کوتاه اتفاق نمی‌افتد.
دکتر فولادوند افزود: باید تلاش کنیم در کنار ارائه خدمات درمانی بسیج جامعه پزشکی به مردم، در حوزه تغذیه، کنترل بیماری‌ها و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای امر آموزش را نیز پررنگ‌تر کرده آن را نهادینه کنیم.
وی با ارائه گزارش خدمات بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در شهرستان دشتستان ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان با گروه‌های جهادگران سلامت همکاری بسیار خوبی داشته است و بعد از کنترل بیماری کرونا، فعالیت گروه‌های جهادی در مناطق کم برخوردار این شهرستان افزایش‌یافته است.

انتهای پیام/ 3030: (س.غ)

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید