برای تأمین سلامتی در نوروز؛
۱۱ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان بوشهر انجام شد/ نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط
|
|
|
|
16 فروردين 1402 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام ۱۱ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی این استان برای تأمین سلامتی در نوروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئیفرد اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط در طول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در ساعات اداری و غیر اداری بر بهداشت محیطِ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت کردند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بازرسان بهداشت محیط در طول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی بهصورت مستمر در ساعات اداری و غیر اداری بر بهداشت محیطِ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت کرده و پیگیری لازم برای رفع نواقص بهداشتی مشاهدهشده، انجام دادند.
وی اظهار کرد: در این طرح از ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ تا چهاردهم فروردین ۱۷۸ نفر از بازرسان بهداشت محیط باهدف ارتقاء امنیت و سلامت غذایی جامعه شرکت داشتند.
دکتر برجوئیفرد در خصوص آمار و ارقام این طرح نیز گفت: در طول اجرای طرح تعداد بیش از ۱۱ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شد؛ که برای ۱۴۰۱ مرکز متخلف، اخطاریه بهداشتی صادر شده که از این تعداد ۲۲۶ مورد از متخلفین به مراجع قضایی معرفی و ۱۸ مرکز متخلف نیز تعطیل شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر سنجش مواد غذایی و نظارت بر بهداشت آب را بخش دیگری از این طرح دانست و گفت: با استفاده از تجهیزات پرتال نزدیک به ۶ هزار مورد سنجش مواد غذایی انجام شد و همچنین برای نظارت بر سلامت آب شرب ۵۸۳ مورد نمونهبرداری و بیش از ۷ هزار مورد کلر سنجی از آب شرب انجام شد.
دکتر برجوئیفرد خاطرنشان کرد: طی اجرای طرح مذکور ۵ هزار و ۳۲۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخمصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفهای استان جمعآوری و معدوم شد.
انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
|
|
![](/skins/default/imagesfa/blankimg.gif) |
|
|