رئیس اورژانس پیش بیمارستانی بوشهر: دو برادر موتورسوار توسط گروه پزشکی اورژانس بوشهر نجات یافتند

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از نجات دو برادر موتورسوار توسط تکنسین‌های اورژانس شهرستان بوشهر در مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر سید حسین موسوی با تأکید بر رعایت سرعت مجاز در رانندگی، گفت: در این حادثه، دو دستگاه آمبولانس با تیم تخصصی به‌سرعت به محل تصادف اعزام شد و سریع اقدامات فوریتی پزشکی لازم برای مصدومین صورت گرفت.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، درباره اهمیت استفاده از کلاه ایمنی در هنگام رانندگی با موتور تأکید کرد و اظهار داشت: در اثر برخورد دو موتورسیکلت، مصدومین وضعیت وخیمی داشتند و به دلیل وجود خون و ترشحات در راه هوایی، یکی از بیماران با مشکل ایست تنفسی مواجه شد.
وی افزود: با استفاده از مانورهای پیشرفته و اقدامات تخصصی به‌موقع، استفاده از تجهیزات پزشکی، جان بیمار نجات یافت.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: با کمک هادی علیمی و اشکان نصیری، بیمار به زندگی بازگشت و این موفقیت در کارنامه اورژانس ثبت شد.
انتهای پیام/ ز.ن 50000

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید