تقدیر معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

9 دی 1402
معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از دکتر حسن ملکی زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و رییس ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تقدیر کرد.

متن تقدیر به شرح زیر است:
 دکتر حسن ملکی زاده
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر و رئیس ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
با سلام و احترام
بی‌شک اعتلای همه‌جانبه عزیزان شاهد و ایثارگر مرهون باور عمیق تعهد و تلاش بی‌شائبه مسئولانی است که همواره برای ارتقاء این عزیزان در عرصه‌های علمی آموزشی پژوهشی فرهنگی و رفاهی مصمم و ثابت‌قدم هستند.
بر خود لازم میدانم به‌پاس اهتمام صادقانه و حسن تدبیر جناب‌عالی و نیز برنامه‌ریزی و تلاش مؤثر مدیریت محترم امور شاهد و ایثارگر اساتید مشاور و دیگر همکاران محترم آن دانشگاه که منجر به پیشرفت وضعیت تحصیلی دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر شده است تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال آرزوی توفیقتان را خواهانم.
مزید استحضار است، جایگاه دانشجویان شاهد و ایثارگر آن دانشگاه از میان هفت شاخص وضعیت آموزشی دانشجویان (بر اساس معدل کل) در شش شاخص؛ بالاتر از متوسط کشوری شده‌اند که امید است این روند شایان‌ذکر، تداوم و بهبود مستمر داشته باشد.

دکتر ابوالفضل باقری فرد
معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی