اقدام ارزشمند خیر برازجانی / اختصاص بخشی از هزینه مراسم ختم به کودکان سرطانی

25 دی 1402
مسئول اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در اقدامی ارزشمند خیری از دیار مهربانی، شهرستان دشتستان در حرکتی فرهنگی، بخشی از هزینه مراسم ختم عزیز ازدست‌رفته‌شان را به کودکان سرطانی اختصاص دادند.

حجت‌الاسلام محمود عبداللهی اظهار داشت: هدف خانواده خیری که اقدام به این کار خیرخواهانه کرده‌اند، بعد از رضایت الهی و طلب غفران جهت عزیز از دست رفته خود، گسترش فرهنگ کمک‌های هدفمند به نیازمندان واقعی و بسط و گسترش روش‌های نوین کارهای خیرخواهانه است.
وی تصریح کرد: شرکت در امور خیرخواهانه و خیریه‌های حوزه سلامت گاهی به‌صورت احداث اهدا و یا تجهیز است به این نوع کمک‌ها یعنی نذر در مسیر سلامتی نیازمندان و یا اهدای بخشی از هزینه‌ها به درمان بیماران مستمند نوع مترقی از انسان‌دوستی است که باعث رشد کرامت بیماران نیز می‌شود.
مسئول اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فرهیختگان جامعه با نشر و گسترش این‌گونه حرکات و کارها به رشد به بالندگی بیشتر جامعه کمک کنند.
حجت‌الاسلام عبداللهی خاطرنشان کرد: اداره خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با شناسایی نیازمندی‌های واقعی در بخش سلامت شامل بهداشت و درمان آمادگی هرگونه مشاوره و راهنمایی در امور خیریه سلامت را دارد.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید