رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: ۱۱ درصد از جمعیت بالای ۳۰ سال دیلم مبتلا به بیماری دیابت هستند

22 آبان 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: ۱۱ درصد از جمعیت بالای ۳۰ سال دیلم مبتلا به بیماری دیابت هستند.

هادی جوانبخت در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار داشت: دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن غیر واگیر در سراسر جهان است که با افزایش سطح قند خون مشخص می‌شود.

وی افزود: این بیماری بر اثر کمبود و یا مقاومت بدن نسبت به انسولین (هورمونی که قند خون را تنظیم می‌کند) ایجاد می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: از عوارض شایع دیابت نیز می‌توان به حمله قلبی، آسیب به اعصاب پاها و دست‌ها (گزگز و مورمور شدن) آسیب به کلیه‌ها، آسیب به سیستم عصبی و ضعف سیستم عصبی اشاره کرد.

 جوانبخت اظهار داشت: ۱۱ درصد از جمعیت بالای ۳۰ سال شهرستان دیلم مبتلا به دیابت هستند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اضافه کرد: با رعایت سبک زندگی سالم که شامل تغذیه سالم، ورزش منظم، حفظ وزن مناسب، کنترل فشارخون و چربی خون می‌توان خطر ابتلا به دیابت را کاهش داد.


انتهای پیام/
م.ب ۳۰۶۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.