افتتاح پانسیون 6 واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان

18 بهمن 1394
در آیینی پانسیون شش واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور مسئولان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان؛ پانسیون شش واحدی پزشکان متخصص با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان دشتستان، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مسئولان بیمارستان شهید گنجی برازجان افتتاح شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در این آیین گفت: این پروژه با متراژ680 متر مربع به صورت شش واحد 110 متری احداث شده است و دارای 12 پارکینگ خودرو است.
دکترعلیرضا حاجیونی افزود: هزینه عمرانی این پروژه بالغ بر 750 میلیون تومان می‌باشد و این پانسیون در 2 سال ساخته شده است.
وی اظهار داشت: پانسیون شش واحدی پزشکان متخصص بیمارستان شهید گنجی برازجان به صورت کامل تجهیز شده است که هزینه تجهیزاتی آن بالغ بر150 میلیون تومان است.
دکتر علی مقدس جعفری رییس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان نیز هدف از این پروژه را اجرایی کردن اهداف طرح تحول نظام سلامت مبنی بر اسقرار پزشکان متخصص در بیمارستان بیان کرد.
انتهای پیام /پ . ر 4080
لینک کانال رسمی روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر
telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.