افتتاح ساختمان جدید اورژانس جاده ای روستای شول شهرستان گناوه

در آیینی ساختمان جدید اورژانس 115 روستای شول با حضور امام جمعه ، فرماندار و مسئولین و شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه؛ رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: ساختمان این پایگاه در زمینی به مساحت 300 متر مربع و زیر بنای 125 متر مربع می باشد که با اعتباری بالغ بر صد و پنجاه میلیون تومان ساخته و تجهیز شده است.
دکتر علی زکی زاده افزود: از اردیبهشت ماه سال 94 این پروژه شروع به کار کرده و آبان ماه نیز آماده افتتاح شده و بسیار خرسندیم که در این ایام برای افتتاح این ساختمان در خدمت مردم عزیز و مسئولان شهرستان هستیم.
وی گفت: تشکر ویژه خدمت آقای الیاس طاهری خیر روستای شول که با اهدا این زمین به اورژانس، لطفی بزرگ و ارزنده به جامعه بهداشت ودرمان شهرستان داشتند.
وی در پایان از نگاه ویژه مسئولان شهرستان مخصوصا فرماندار و امام جمعه ، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به ویژه دکتر رئیسی و دیگر مسئولان مربوطه تشکر و قدر دانی کرد.
انتهای پیام/ م.ن 3080
لینک کانال رسمی روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر
telegram.me/bpumspublicrelation