خوابگاه دانشجویی 400 نفره در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر احداث می‌شود

5 خرداد 1395
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: احداث خوابگاه 400 نفری برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به تصویب رسیده و نقشه سازه‌ای آن نیز به اتمام رسیده است.

دکتر جلال جواد نژاد در سفر یک‌روزه خود به استان بوشهر در بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی و دیدار با دانشجویان با اعلام این خبر از نزدیک با مسایل و مشکلات خوابگاهی و رفاهی دانشجویان آشنا شد.
وی همچنین در نشستی که با حضور مهندس حسین قائدی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مسئولان واحدهای این معاونت داشت مسایل و مشکلات حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی را موردبررسی قرارداد و در خصوص نحوه فعال‌سازی شورای صنفی، امور رفاهی، تربیت‌بدنی، بهداشت روان، مشارکت دانشجویان و همچنین تعامل با مسئولان معاونت دانشجویی فرهنگی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
انتهای پیام س / ر 2050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید