معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: برنامه تکامل کودکان زیر 8 سال شهرستان دشتستان رشد قابل قبولی داشته است

20 تير 1395
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: شاخص برنامه پایش تکامل کودکان زیر 8 سال در شهرستان دشتستان در سال 94 رشد قابل قبولی داشته و در سطح مطلوب قرار دارد.

مهندس حسین دلخواه افزود: برنامه کودکان باهدف ارتقای سلامت کودکان زیر 8 سال و همچنین کاهش بار بیماری‌ها و مرگ‌ومیر با عناوین مراقبت‌های ادغام یافته کودک سالم و مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در مراکز بهداشتی و درمانی و خانه‌های بهداشت در حال انجام است.
این مقام مسئول تصریح کرد: برنامه پایش تکامل کودکان از سال 92 به برنامه‌های سلامت خانواده اضافه‌شده و کودک را ازنظر سیر تکاملی توسط پرسشنامه‌های مختلف که در پرونده خانوار هست، موردبررسی قرار می‌دهد و اگر نمره حدنصاب را کسب نکرده به پزشک متخصص و درنهایت به مراکزی که کار درمان، گفتار درمان و روانشناس دارند، ارجاع داده می‌شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه شاخص مورد انتظار این برنامه از طرف استان در پایان سال 94، 80 درصد اعلام‌شده بود، شهرستان دشتستان با کمک کارکنان فعال مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت توانست این شاخص را به 3/86 درصد برساند که این از حدنصاب مورد انتظار استان بالاتر است.
.
انتهای پیام/س.غ 3030