دکتر حسن حیدری افزود: فردی که میتواند 8 عضو خود را اهدا کند درواقع یک فرد همیشه زنده است و قطعاً اجر خانواده و فرد اهداکننده عضو و حتی کسانی که در این راستا خالصانه تلاش میکنند نزد پروردگار محفوظ است.
وی تصریح کرد: بخش علمی کار اهدای عضو مربوط به بیمارستان و تیم تخصصی است و متقاعد کردن خانواده فرد مرگ مغزی کار دیگر مجموعههای شهرستان است واصلیترین موضوع، متقاعد کردن خانوادههای مرگ مغزی بهحساب میآید.
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اضافه کرد: خوشبختانه علم پزشکی در ایران به حدی پیشرفت کرده است که بتواند بهراحتی عضو یک فرد مرگ مغزی را در اختیار یک شخص نیازمند قرار دهد تا فرد نیازمند از مرگ نجات یابد و این علم امروزه بهجایی رسیده است که سال گذشته 500 مورد اهدا عضو تنها در شیراز انجامشده است.
وی ادامه داد: طی یک ماه گذشته سه نفر مرگ مغزی در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان داشتهایم که بهرغم تلاشهای شبانهروزی همکارانمان برای متقاعد کردن خانواده آنان، متأسفانه موفقیت حاصل نشد.
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان تأکید کرد: اگر همکاری مجموعههای مختلف شهرستان در این امر بسیار مهم، انجام میگرفت، میتوانستیم 24 عضو را به افراد نیازمند اهدا کنیم و آنها را از مرگ نجات دهیم درصورتیکه ما هنوز در شهرستانمان موفق به متقاعد کردن حتی یک مورد از خانوادههای مرگ مغزی برای اهدای عضو نشدهایم و این موضوع باعث تأسف برای ما و مجموعه درمانی شهرستان است.
انتهای پیام/ م. ص 4020
اخبار مرتبط:
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان:برای ایجاد فرهنگ اهدای عضو نیازمند عزمی همگانی هستیم