با تشویق و ترغیب زنان باردار صورت گرفت: مقام نخست زایمان طبیعی استان متعلق به بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان است

23 تير 1395
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: بیشترین آمار مربوط به زایمان طبیعی در استان بوشهر در سال 94 مربوط به بیمارستان کنگان است.

وی با اشاره به تشویق و ترغیب مادران باردار به زایمان طبیعی خاطرنشان کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در سه‌ماهه نخست سال 95 نیز همچنان مقام نخست را در انجام زایمان طبیعی دارا است.
دکتر حیدری در رابطه با وضعیت آماری زایمان در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اظهار داشت: در سه‌ماهه نخست امسال 467 مورد زایمان طبیعی در بیمارستان کنگان انجام‌شده است و در همین مدت تعداد 323 مورد زایمان به‌صورت سزارین در بیمارستان کنگان انجام‌شده که معتقدیم این آمار نیز بالاست و باید کاهش یابد.

انتهای پیام/ م.ص

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید