بازدید تیم کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای گناوه از محل حادثه انفجار خط لوله گاز

18 امرداد 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: تیم مجربی از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان گناوه از روستاهای اطراف محل حادثه انفجار خط لوله گاز برای بررسی مسایل بهداشت محیط، بازدید از تأسیسات آب و سلامتی مردم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ دکتر علی زکی زاده افزود: در پی وقوع آتش‌سوزی و انفجار در خط لوله 42 اینچ گاز در ایستگاه لخته گیر گاز آغار دالان واقع در 5 کیلومتری روستای شول و در 15 کیلومتری گناوه نزدیک به روستای گودری منجر به مصدوم شدن 3 نفر و فوت یک نفر از کارکنان ایستگاه شد.
وی تصریح کرد: صدای امواج حاصل از انفجار علاوه بر شکستن شیشه در و پنجره منازل مسکونی روستا باعث ایجاد رعب و وحشت در بین مردم شده بود که برای بررسی از سلامت مردم تیم مجربی از شبکه بهداشت و درمان گناوه به روستاهای اطراف محل حادثه اعزام شدند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار کرد: وضعیت آب آشامیدنی روستاها پس از بررسی تیم کارشناسی این شبکه سالم ارزیابی شد و همچنین مشکل خاصی مربوط با موضوع بهداشت محیط و حرفه‌ای در ایستگاه مشاهده نشد.

انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید