بهمنظور رفاه حال بیماران کلیوی جزیره خارک:
بخش دیالیز بیمارستان خارک افتتاح شد
|
|
|
|
10 شهريور 1395 بخش دیالیز بیمارستان خارک در آیینی با حضور نماینده ولیفقیه و امامجمعه خارک، معاون استاندار بوشهر، مدیرعامل بهداشت و درمان صنعت نفت و مسئولان علوم پزشکی استان بوشهر افتتاح شد.
مسئول واحد بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: این بخش با مساحت ۱۴۰ مترمربع و با کمک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بهداشت و درمان صنعت نفت خارک آماده بهرهبرداری است.
دکتر محمدرضا صالحی افزود: یکی از مشکلات اهالی شریف خارک نبود تخت دیالیز در این جزیره بود که با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و همکاری بهداشت و درمان جزیره خارک، در هفته دولت این بخش مهم با دو تخت دیالیز افتتاح شد.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به منظور رفاه حال بیماران کلیوی با خرید دو دستگاه دیالیز و یک دستگاه اسمز معکوس به قیمت حدود یک و نیم میلیارد ریال و در اختیار قرار دادن آن به مرکز بهداشت و درمان نفت خارک نسبت به تجهیز بخش دیالیز بیمارستان صنعت نفت خارک اقدام کرد.
مسئول واحد بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: هماکنون جزیره خارک ۱۳ بیمار با مشکل کلیوی شدید دارد که ۵ نفر از بیماران در سالهای اخیر پیوند شده و سایر بیماران نیز در بوشهر و گناوه تحت دیالیز قرار دارند.
دکتر محمدرضا صالحی خاطرنشان کرد: در این خصوص زحمات مخلصانه محمدابراهیمی مسئول انجمن بیماران کلیوی خارک و همکاری بخشدار خارک بسیار مؤثر و قابلتقدیر است.
این مراسم با حضور نماینده ولیفقیه در خارک، معاون استاندار بوشهر، فرماندار بوشهر و مدیرعامل بهداشت و درمان نفت، مسئول بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، بخشدار و شهردار خارک برگزار شد.
انتهای پیام/ م.غ 1023
|
|
 |
|
|