طرح آهن یاری در مدارس دخترانه شهرستان بوشهر آغاز شد

مراسم افتتاحیه طرح آهن یاری به‌صورت نمادین در هنرستان نمونه دخترانه ریحانه با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و اداره کل آموزش‌وپرورش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مراسم افتتاحیه طرح آهن یاری در مدارس دخترانه مقاطع متوسطه اول و دوم انجام و طی آن مصرف قرص آهن توسط دانش آموزان دختر به‌صورت یک عدد در هفته و در مدت 16 هفته (چهار ماه) تعیین شد.
کرمی معاون اداره کل آموزش‌وپرورش استان در خصوص همکاری مستمر و مداوم دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش‌وپرورش در اجرای هرچه با شکوهتر طرح آهن یاری مطالبی را بیان کرد.
دکتر محمدمهدی خواجه ئیان معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مراسم، فواید اجرای طرح و مصرف قرص آهن را بیان داشت و اضافه کرد: مهمترین روش پی بردن به اهمیت طرح آهن یاری و مصرف قرص آهن، آموزش و اطلاع‌رسانی بوده که لازم است آموزش‌های لازم به دانش آموزان و والدین آنها ارایه شود.
علیمراد کرمی معاون پشتیبانی اداره کل آموزش‌وپرورش استان در خصوص همکاری مستمر و مداوم دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش‌وپرورش در اجرای هرچه با شکوهتر طرح آهن یاری مطالبی را بیان کرد.
در این مراسم قرص آهن در کنار صرف صبحانه سالم بین دانش آموزان دختر توزیع شد.
انتهای پیام/ ا.س- 3000

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید