تولد نوزاد گناوه‌ای در آمبولانس 115

17 آبان 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه در استان بوشهر گفت: بانوی باردار گناوه‌ای هنگام انتقال به بیمارستان در آمبولانس اورژانس 115 پایگاه شماره 2، نوزاد خود را به دنیا آورد.

دکتر علی زکی زاده افزود: در پی تماس تلفنی ساعت 03:38 دقیقه بامداد درمانگاه رازی با موضوع مراجعه یک زن باردار با درد شدید، بلافاصله مأموران این مرکز به محل مراجعه و پس از رسیدن بر بالین بیمار و انجام اقدامات اولیه وی را به داخل آمبولانس منتقل کردند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرایط بیمار به‌گونه‌ای شد که قبل از رسیدن به بیمارستان زایمان باید صورت می‌گرفت، تکنسین‌های اورژانس اقدامات لازم را به‌منظور زایمان این زن انجام دادند.
دکتر زکی زاده افزود: پس از انجام موفقیت‌آمیز زایمان، مادر و نوزاد با سلامتی کامل برای ادامه امور درمانی تحویل زایشگاه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه شدند.
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه از تلاش و زحمات سید محسن موسوی و رضا اسفندیاری نیروهای اورژانس 115 پایگاه شماره 2 این شهرستان در انجام این مأموریت حیاتی تقدیر کرد.
انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.