پذیرش و ثبت‌نام در اولین دوره دکترای تخصصی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

21 بهمن 1403
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پذیرش و ثبت‌نام در اولین دوره دکترای تخصصی رشته پرستاری این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسین قائدی با اعلام خبر پذیرش ۴ دانشجوی دکتری تخصصی در دانشکده پرستاری و مامایی، ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان اظهار داشت: این معاونت درصدد توسعه رشته‌ها و مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی است.

وی بابیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اولین رشته دکتری تخصصی را با پذیرش ۴ دانشجوی پرستاری آغاز کرد افزود: تربیت دانشجویان در مقاطع دکتری می‌تواند نقش مهمی در توسعه پایدار در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و رفع مشکلات بهداشتی درمانی استان و کشور داشته باشد.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ادامه از حمایت رئیس و معاونین دانشگاه و تلاش مدیران و اساتید دانشکده پرستاری و مامایی جهت تحقق این موفقیت قدردانی کرد.


کلمات کلیدی:
پذیرش.دکتری.تخصصی.پرستاری     معاون.آموزشی.دانشگاه     دکتر.حسین.قائدی    

تاریخ بروز رسانی:   21 بهمن 1403

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >